HZ solutions
HZ solutions

Telefoon: +31 (0)13 - 505 15 48

☎ +31 (0)13 - 505 15 48

De creatieve specialist
in
bevestigingssystemen,
veren & draadvormen

HZ solutions

HZ solutions

Alles wat je moet weten over de nieuwste ontwikkelingen bij HZ solutions

ESEF: “Metaal is hip!”

 

Van 11 t/m 14 maart was de ESEF in Utrecht. Op deze vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering was ook HZ solutions weer aanwezig. Deze keer nog nadrukkelijker dan twee jaar geleden, aldus menig bezoeker.

 

HZ solutions ESEF 2014

Onze beursstand viel ook bij communicatiedeskundigen en reclamebureaus in de smaak. Onze creatieve opzet, kleurrijke design en vrolijke, professionele uitstraling werd door velen geprezen en gekwalificeerd met opmerkingen als: ‘Jullie zijn echt anders” en “Ik wist niet dat metaal zo hip was!”

Op het filmpje hieronder ziet u het interview met Ruud Wiskerke over onze beursstand. DE ESEF trok dit jaar net zoveel bezoekers als de editie van 2012.
Wat echter opviel was het niveau van de bezoekers. In maart jl. kwamen opvallend veel strategische inkopers langs en R&D-experts. Voor ons was de beurs – mede hierdoor – een absoluut succes en bevestigt dit het beeld dat de maakindustrie langzaam maar zeker uit het dal klimt. Bedrijven durven weer vooruit te kijken, het perspectief is voor menigeen beter.

We bedanken onze bezoekers nadrukkelijk voor hun aanwezigheid tijdens de ESEF en zien uit naar de editie van 2016.

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Neemt u gerust contact met ons op!

Voor offertes, specifieke informatie en afspraken: sales@hzsolutions.nl