HZ Solutions image

De veren  van HZ Solutions zijn in nagenoeg iedere denkbare branche te vinden. Neem maar eens een willekeurig product en demonteer dit en de kans is groot dat er een veer, beugel, clip of iets anders van metaal te vinden is. Hieronder een overzicht van de meest voorkomende branches waarin wij actief zijn. HZ Solutions kan deze type veren als maatwerk produceren.

HZ Solutions

Kassenbouw

Agrotechniek is veelal seizoensgebonden. Vele veren vinden hun weg in de verschillende machines voor de landbouw, akkerbouw, tuinbouw, fruitteelt, kassenbouw en veeteelt. Dit kan verschillen van veertanden voor hooimachines tot lange spiraalveren die verwerkt worden in aardappelrooimachines. Om daar goed op in te kunnen spelen houden we voor veel klanten voorraad van hun producten aan. Dit bestaat uit een zeer breed assortiment waardoor goede logistieke voorzieningen onze vereiste zijn. Bij HZ Solutions vindt u de beste veren voor de agri en tuinbouw sector.

Meer informatie
HZ Solutions

Medicijn Techniek

In de medische wetenschap wordt het gebruik van technologische hulpmiddelen steeds belangrijker. Extreem nauwkeurige positionering is essentieel bij deze techniek. Spelingsvrije mechanismen in de vorm van bladveren zijn daarvoor goed inzetbaar.

Meer informatie
HZ Solutions

Verlichting

In de verlichtingsindustrie maken bedrijven veel gebruik van onze producten.  HZ Solutions heeft veel kennis op het gebied van het produceren en leveren van veren producten voor uiteenlopende lichtoplossingen voor de tuinbouw, utiliteit en industrie. Wij produceren verlichtingsarmaturen en onderdelen voor diverse toepassingsgebieden, zoals verlichtingsinstallaties, buitenverlichting, led-verlichting en verlichting voor de consumentenbranche. HZ Solutions maakt bijvoorbeeld de verende en/of klemmende elementjes in lichtschakelaars en maakt bladveren om lichtspotjes op hun plek te houden. Daarnaast bevatten lampen diverse draadachtige onderdelen.

Meer informatie
HZ Solutions

Voedingsindustrie

Kwaliteit en veiligheid staan voorop in de voedingssector. Aan het bereiden, bewaren en presenteren van levensmiddelen worden hoge eisen gesteld. Voor de voedsel producerende en verwerkende industrie werken wij graag aan nieuwe mogelijkheden en innovaties op het gebied van technische benodigdheden en apparatuur. Meestal zijn dit geen kant-en-klare oplossingen en biedt HZ Solutions uitkomst met een op maat gemaakte veren oplossing. Zo produceren wij allerlei op basis van verschillende veren voor bijvoorbeeld voedsel machines, grootkeuken apparatuur en slachtinstallaties.

Meer informatie
HZ Solutions

Bouwnijverheid

De bouwnijverheidssector bestaat uit een diversiteit aan bedrijven. In deze sector is duurzaamheid een belangrijk begrip. Metaal is een duurzaam en betrouwbaar product en wordt in vele toepassingen gebruikt. Samen met bedrijven in de utiliteitsbouw en installatiebedrijven op het gebied van elektronica, water, licht, scherm-, verduisterings- en luchtinstallaties ontwikkelen wij duurzame veer oplossingen van metaaldraad.

Meer informatie
HZ Solutions

Fijnmechanica

De behoefte aan handzame apparatuur wordt steeds groter waardoor de apparatuur zelf compacter wordt. Ook onderdelen en componenten moeten dan kleiner. Wij hebben de mogelijkheden deze fijnmechanische (blad)veren te vervaardigen. Hz Solutions maakt allerlei verschillende soorten bladveren, trek en drukveren die voor de fijnmechanica toepassingen gebruikt worden.

Meer informatie

Oplossing voor uw branche vinden?