HZ Solutions image

HZ Solutions produceert sinds 1953 al technische veren en bladveren. Hierdoor hebben wij door de jaren heen al veel kennis opgedaan en know-how opgebouwd. Dit maakt het voor ons mogelijk om onze producten ook op klantwens te vervaardigen. Als onze ingenieurs met u samenwerken, zijn wij ervan overtuigd u altijd de perfecte veer voor uw situatie ontvangt.

Jarenlange ervaring en technische kennis

Voortdurende productontwikkeling is onontbeerlijk. U wilt immers dat uw producten over 5 of 10 jaar nog steeds innovatief en gewild zijn. Maar hoe doe je dat? Daar kunnen wij u als HZ solutions uitstekend mee helpen.

Al sinds onze oprichting in 1953 zijn wij specialist in het ontwikkelen van creatieve oplossingen voor klantspecifieke bevestigingsvraagstukken. Daarbij draait alles om bladveren, draadproducten en stans- buigdelen. Wij worden vaak ingeschakeld voor de verbetering van bestaande bevestigingsconstructies of voor producten die moeten worden herontwikkeld. Hiervoor is men dus opzoek naar veren op maat!

HZ solutions heeft in het recente verleden voor tientallen, internationale bedrijven producten en bevestigingsoplossingen ontworpen en ontwikkeld. Van een montagewijze voor Ambilightstrips voor Philips, tot montage van klembanden van schoorstenen en bevestigingen van gevelsystemen van Rockpanel.

Neemt u contact op met onze ingenieurs, om op maat gemaakte oplossingen te ontvangen. Ons team helpt u graag bij de berekening en constructie van uw oplossing! Neemt u hier contact op.

Werkwijze

Voor wij aan de slag gaan, analyseren wij samen met u uw technische vraagstuk. Hierbij is ons vizier altijd gericht op u als klant; op uw gemak en voordeel. Onze oplossingen moeten bij u leiden tot tijd- en kostenbesparing, comfort en eenvoud. Daarbij draait het niet altijd om een compleet nieuw product, maar om een slimmere werkwijze, een gemakkelijkere montage of een kostenbesparende afwerking kunnen ook baanbrekend zijn en uw product een nieuwe impuls geven en uw klanten tevreden houden.

Wij krijgen vaak te horen dat: “wij out of the box zijn gegaan met onze oplossing als wij onze prototypes presenteren”. Wij slaan een onverwachte richting in en meestal een heel eenvoudige.

Wij zullen in afspraak met onze klanten de best mogelijke oplossing zoeken dankzij het gebruik van:

  1. Onze vakkennis;
  2. Interne berekenprogramma´s;
  3. En praktische productiekennis.

Naast omvangrijke kennis bieden wij u ook informatie en mogelijkheden met betrekking tot:

Oppervlaktebehandelingen, ter verbetering van de levensduur en corrosiebestendigheid. Denkt u hier aan: vertinnen, vergulden, verzilveren, verzinken, zwarten en nog meer!

Materialen, geschikt voor specifieke branchen. Denk aan roestvrij staal soorten, meerdere veerdraad klassen, fosforbrons, koper, aluminium, berilliumkoper en nieuwzilver band.

HZ Solutions
HZ Solutions
HZ Solutions
HZ Solutions

Wilt u graag een product ontwikkelen?