HZ solutions
HZ solutions

Telefoon: +31 (0)13 - 505 15 48

☎ +31 (0)13 - 505 15 48

De creatieve specialist
in
bevestigingssystemen,
veren & draadvormen

HZ solutions

Prototyping

prototypen

Prototyping is veel gevallen het begin van een oplossing. Onze klanten hebben een probleem met bij voorbeeld een klik bevestiging. Of zien mogelijkheden voor verbetering in het huidige product. In zo een geval neemt de klant contact met ons op.

Omdat wij zelf in staat zijn materiaal op de juiste maat te snijden (slitten in vakterm) zijn we in staat snel te starten. Onze draadvonker zorgt ervoor dat we uitslagen op maat kunnen maken. Daarnaast hebben we de beschikking over handpersen. Op deze manier kunnen wij snel aan een oplossing werken.

Na een goedkeur vanuit de klant wordt er dan een nieuw gereedschap ontworpen, of in het meest gunstige geval een gereedschap aangepast. De engineeringafdeling ontwerpt een nieuw gereedschap, dit ontwerp word doorgesproken. Bij een goedkeuring wordt het gereedschap geproduceerd. Afhankelijk van het gereedschap concept kunnen we binnen 8 weken een FOT leveren.

Bent u geinteresseerd in Prototyping en opzoek naar de start van uw oplossing, contacteer ons !

Werkwijze

In onze werkwijze, streven we naar meerwaarde in de samenwerking met u. Deze meerwaarde … ontstaat niet zomaar. Dat is een optelsom van al vroeg bij uw vraag of productontwikkeling betrokken te worden, uitgangspunten helder stellen en afspraken maken.

Welke innovatieve oplossing voor u de beste is, staat centraal tijdens de kennismaking en ontwikkelingsfase. Dan leggen we het probleem vast, inventariseren we uw wensen en gaan op zoek naar de meest ideale oplossing. Deze ontstaat door out-of-the-box te denken. Uitsluitend dán krijgt u de oplossing die voor u straks het verschil maakt.

Maar met een ontwerp of model bent u er nog niet. Daarom maken wij er voor u ook een product van. In kleine of in grote volumes. Van bladveren, tot draadveren, stansdelen en draadvormen. In staal, koper of RVS. Alles vanzelfsprekend met korte levertijden, een constante hoge kwaliteit (ISO9001:2015) en concurrerende prijzen. Door onze kennis en expertise van productietechniek, materialen, mechanisatie, verpakking, assemblage en logistiek in te brengen, garanderen wij uiteindelijk de meest optimale oplossing voor u.

Seriegrootte

Want HZ solutions produceert op maat, op uw maat. Dat kan dus zijn in kleine series, maar ook op grote schaal in een volledig geautomatiseerd proces. Niet onbelangrijk als u op zoek bent naar een toeleverancier die op flexibele wijze zowel een prototype kan maken als produceren op grote schaal. Voor iedere seriegrootte en product hebben wij de meest effectieve productiemethode; van eenvoudige universele handgereedschappen voor modellen, prototypes en kleine aantallen tot CNC-draadbuigers, stans- en Multislide-machines voor de grotere aantallen.

verlichting armatuur

 

Detail van demontabel bevestigingssysteem voor halogeenverlichting.

 

Ontwikkeling van een bevestigingssysteem voor LED verlichting.

 

Detail van ontwikkeling van een bevestigingssysteem voor LED verlichting.

Neemt u gerust contact met ons op!

Voor offertes, specifieke informatie en afspraken: sales@hzsolutions.nl