HZ Solutions image

HZ Solutions

De losse eindjes aan elkaar knopen is een vak apart. Maar wel nodig om een lang touw te krijgen. Zo is het ook met diverse technische producten, die vaak ontworpen zijn vanuit hun eigen functionaliteit en toepassing. Om ze echter optimaal te laten presteren, moeten ze ook aansluiten op bestaande systemen en processen. Maar hoe?

Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren technische oplossingen uit band en draad vooral in de vorm van veren. Dat kunnen nieuwe producten zijn, maar ook bestaande producten.

MISSIE

Sinds haar oprichting in 1953 als “Metaalwarenfabriek Het Zuiden” is HZ solutions, naast vertrouwd toeleverancier, specialist in het ontwikkelen van creatieve oplossingen voor klantspecifieke bevestigingsvraagstukken. Daarbij draait alles om veren, draadproducten en stansdelen.

Door continu te investeren in onze samenwerking met bedrijven, in de creativiteit van onze medewerkers en in ons machinepark, is HZ solutions al jaren marktleider op dit gebied.

Daarbij is ons vizier altijd gericht op onze klanten: op uw gemak en voordeel. Onze oplossingen moeten bij u leiden tot tijd-, en kostenbesparing, tot comfort en eenvoud. Vanuit partnership met u bieden wij creatieve -, en economisch-succesvolle oplossingen voor bevestigingsvraagstukken, productontwikkeling en probleemloze toelevering van veren, draadproducten en stansdelen.

Vanzelfsprekend passen daarbij een korte levertijd, concurrerende prijzen, een logistiek en transparant proces en een hoge kwaliteit.

 

HZ SOLUTIONS ALS UW VERTROUWDE TOELEVERANCIER

HZ solutions is productontwikkelaar én toeleverancier. Wij ondersteunen u bij het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe of bestaande bevestigingsoplossingen, maar we produceren ze op uw verzoek ook. Het gaat hierbij om de toelevering van kleine tot zeer grote volumes bladveren, draadveren, stansdelen en draadvormen. Metaalproducten van speciale soorten roestvrijstaal tot verzinkte bandproducten. Alles natuurlijk met korte levertijden, een constante hoge kwaliteit (ISO9001:2015) en concurrerende prijzen.

Als inkoper bent u op zoek naar een betrouwbare, flexibele en vooral ook: meedenkende toeleverancier. Eén die kwaliteit koppelt aan garanties, transparantie en efficiency, maar die tevens verstand heeft van zowel eindproducten, als halffabrikaten. Voor ons draait alles om het realiseren van uw specifieke wensen; het materiaal en de schaal bepaalt u.

Als gespecialiseerde toeleverancier van stans- en buigdelen en bevestigingsoplossingen, combineren wij uw specifieke wensen met onze ervaring, kennis en creativiteit. Het gevolg? Een praktisch, betaalbaar en vooral: doelgericht nieuw product …, waar u – en uw klanten – een touw aan kunnen vastknopen!

HZ Solutions

ONDERDEEL VAN DE ALCOMEX SPRINGS GROUP

HZ solutions is onderdeel van de Alcomex Springs Groep. De Alcomex Springs Groep is gespecialiseerd in de R&D, productie, distributie en verkoop van een breed assortiment technische veren in Noord West, Midden en Oost Europa. Het bedrijf heeft moderne productie- en distributiecentra in Nederland, Tsjechië, Polen en India en verkoopkantoren in Duitsland, Polen, Frankrijk, Nederland en Tsjechië. Alcomex staat bekend om technische know-how, uitstekende kwaliteit, uitzonderlijke service en concurrerende prijzen. Alcomex is één van de grootste producenten van veeroplossingen voor overheaddeuren in Europa en heeft ook een sterke positie in verschillende landen op het gebied van industriële veren voor diverse applicaties in een breed scala aan industrieën. Bovendien heeft Alcomex op diverse markten een sterke positie als het gaat om standaard uit voorraad leverbare veren.

Kies HZ Solutions veren als uw nieuwe Partner