HZ solutions
HZ solutions

Telefoon: +31 (0)13 - 505 15 48

☎ +31 (0)13 - 505 15 48

De creatieve specialist
in
bevestigingssystemen,
veren & draadvormen

HZ solutions

Testfaciliteiten

testfaciliteit veren

HZ Solutions heeft testfaciliteiten. Bij HZ worden in het voortraject wel eens producten getest. Deze testen worden dan in samenspraak met de klant georganiseerd. Tijdens het productieproces worden onze producten gemeten volgens een AQL methode of volgens een andere zinvolle methode. De producten worden veelal gemeten op een Keyence meetapparaat.

Dit is in feite een nauwkeurige projector, met een geïntegreerd computersysteem. Voor ieder product wordt er vóór de FOT (First Out of Tool) een programma geschreven. Dit programma bevat alle belangrijke tekening maten. Maten die niet met dit apparaat gemeten kunnen worden, meten wij met een schuifmaat of micrometer meten.

Kwaliteit

Kwaliteit is bijna een vanzelfsprekendheid in onze business. Daarom zijn wij dagelijks bezig met het bewaken en verbeteren van ons kwaliteitsborgingsysteem wat volgens HZ Solutions Certificate of approvalISO9001:2015 gecertificeerd is.

U ziet of merkt daar waarschijnlijk niets van zolang u intern geen klachten krijgt. Maar onze kwaliteit gaat verder dan het product wat we leveren en omvat ons gehele proces. U merkt dit bijvoorbeeld aan de wijze van communiceren en stipte leveringen. In onze filosofie maakt dit het verschil tussen een prima- en een van de vele leveranciers

!

Neemt u gerust contact met ons op!

Voor offertes, specifieke informatie en afspraken: sales@hzsolutions.nl