HZ solutions
HZ solutions

Telefoon: +31 (0)13 - 505 15 48

☎ +31 (0)13 - 505 15 48

De creatieve specialist
in
bevestigingssystemen,
veren & draadvormen

HZ solutions

HZ solutions

Alles wat je moet weten over de nieuwste ontwikkelingen bij HZ solutions

UPDATE COVID-19

March 24, 2020

Geachte HZ Solutions relatie,

Velen van u hebben ons vragen gesteld over de continuïteit van onze activiteiten tijdens de Covid-19-epidemie.
We zijn verheugd te bevestigen dat we operationeel blijven en klaar staan ​​om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Bij al onze vestigingen hebben we gezondheids- en hygiënemaatregelen genomen in overeenstemming met – en verder reikend dan – de huidige voorschriften en richtlijnen. We doen ons best om hetzelfde serviceniveau te bieden als voor de pandemie en om mogelijke vertragingen te voorkomen. Daartoe werken we nauw samen met onze leveranciers.

Uw HZ Solutions contactpersonen zijn beschikbaar via e-mail en telefoon. Wij staan ​​allemaal voor u klaar om bij vragen u te woord te staan of om contact met u op te nemen. Fysieke bijeenkomsten worden zoveel mogelijk beperkt.

Er zijn onlangs door velen de broodnodige preventieve gezondheidsmaatregelen genomen met betrekking tot de Covid-19-epidemie. Onze gedachten gaan uit naar onze klanten, partners en alle bedrijven in de industriële sector in deze ongekend moeilijke tijd.

We hopen dat uw families, dierbaren en collega’s deze epidemie ongedeerd zullen doorstaan ​​en we wensen alle mensen die al gezondheidsproblemen hebben een spoedig herstel.

 

HZ Solutions

Neemt u gerust contact met ons op!

Voor offertes, specifieke informatie en afspraken: sales@hzsolutions.nl