HZ solutions
HZ solutions

Telefoon: +31 (0)13 - 505 15 48

☎ +31 (0)13 - 505 15 48

De creatieve specialist
in
bevestigingssystemen,
veren & draadvormen

HZ solutions

Merken

Wij zijn onderdeel van de Alcomex Springs Group. Dit betekend dat wij u met nog meer veeroplossingen van dienst kunnen zijn. Door slim gebruik te maken van de sterktes van alle merken binnen de groep, kunt u met al uw vragen bij ons terecht.

ALCOMEX VERENAlcomex

Alcomex is een Europese technische specialist van industriële veeroplossingen voor meerdere ‘high tech’- toepassingen, zoals onder andere in de optische, machine, verlichting en de medische industrie. Alcomex heeft fabrieken en sales & distributie centra in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Tsjechië, Polen, Slowakije, Oostenrijk, Roemenië en India. Alcomex-veren worden vervaardigd volgens DIN/EN-normen uit hoogwaardig veren en bandstaal en onderworpen aan een strikte kwaliteitscontrole. Alcomex is tevens een van de grootste producenten in Europa van veer oplossingen voor overheaddeuren en staat bekend om zijn “just in time”-service, hoge kwaliteit en technische know-how en scherpe prijsstelling.

Meer informatie over Alcomex Veren

HZ SOLUTIONS

Dit zijn wij! Wij specialiseren ons op het ontwikkelen van producten en leveren deze aan onze klanten. Wij ondersteunen u vanaf het ontwerp tot de ontwikkeling en levering van een nieuw maar ook bestaande producten. Dit is de vorm van veren, maar ook bevestigingsoplossingen. Wij kunnen grote maar ook kleine volumes produceren. Wij maken voor u: bladveren, draadveren, stansdelen en draadvormen uit speciale roestvrijstalen en verzinkte bandmaterialen.

VIOD VERENFABRIEKVIOD Veren

VIOD Veren verzorgt solide maatwerkoplossingen voor uiteenlopende toepassingen van dikker draadverenstaal. VIOD Veren produceert autoveren, drukveren, trekveren, motorcrossveren, raceveren, stabilisatorstangen en nog veel meer. Voor al uw veer technische vraagstukken kunt u bij VIOD Veren terecht.

Meer informatie over VIOD Verenfabriek

 

 

Neemt u gerust contact met ons op!

Voor offertes, specifieke informatie en afspraken: sales@hzsolutions.nl