HZ solutions
HZ solutions

Telefoon: +31 (0)13 - 505 15 48

☎ +31 (0)13 - 505 15 48

De creatieve specialist
in
bevestigingssystemen,
veren & draadvormen

HZ solutions

HZ solutions als toeleverancier

Toelevering

HZ solutions is productontwikkelaar én toeleverancier. Wij ondersteunen u bij het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe of bestaande bevestigingsoplossingen, maar we produceren ze op uw verzoek ook. Het gaat hierbij om de toelevering van kleine tot zeer grote volumes bladveren, draadveren, stansdelen en draadvormen. Metaalproducten van speciale soorten roestvrijstaal tot verzinkte bandproducten. Alles natuurlijk met korte levertijden, een constante hoge kwaliteit (ISO9001:2015) en concurrerende prijzen.

Als inkoper bent u op zoek naar een betrouwbare, flexibele en vooral ook: meedenkende toeleverancier.
Eén die kwaliteit koppelt aan garanties, transparantie en efficiency, maar die tevens verstand heeft van zowel eindproducten, als halffabrikaten. Voor ons draait alles om het realiseren van uw specifieke wensen; het materiaal en de schaal bepaalt u.

Seriegrootte

Want HZ solutions produceert op maat, op uw maat. Dat kan dus zijn in kleine series, maar ook op grote schaal in een volledig geautomatiseerd proces. Niet onbelangrijk als u op zoek bent naar een toeleverancier die op flexibele wijze zowel een prototype kan maken als produceren op grote schaal. Voor iedere seriegrootte en product hebben wij de meest effectieve productiemethode; van eenvoudige universele handgereedschappen voor modellen, prototypes en kleine aantallen tot CNC-draadbuigers, stans- en Multislide-machines voor de grotere aantallen.

Kwaliteit

Kwaliteit is bijna een vanzelfsprekendheid in onze business. Daarom zijn wij dagelijks bezig met het bewaken en verbeteren van ons kwaliteitsborgingsysteem wat volgens ISO9001:2015 gecertificeerd is.

U ziet of merkt daar waarschijnlijk niets van zolang u intern geen klachten krijgt. Maar onze kwaliteit gaat verder dan het product wat we leveren en omvat ons gehele proces. U merkt dit bijvoorbeeld aan de wijze van communiceren en stipte leveringen. In onze filosofie maakt dit het verschil tussen een prima- en een van de vele leveranciers!

HZ solutions als toeleverancier
HZ solutions als toeleverancier
HZ solutions als toeleverancier

Bij iedere seriegrootte en product de effectiefste productiemethode.

Systeemwand koppelveer

Systeemwand koppelveer

Trek- en torsieveren

Trek- en torsieveren

Kabelclips

Kabelclips

Specials machinebouw

Specials machinebouw

Neemt u gerust contact met ons op!

Voor offertes, specifieke informatie en afspraken: sales@hzsolutions.nl