HZ solutions
HZ solutions

Telefoon: +31 (0)13 - 505 15 48

☎ +31 (0)13 - 505 15 48

De creatieve specialist
in
bevestigingssystemen,
veren & draadvormen

HZ solutions
  • Het wachten op creatieve oplossingen is voorbij
  • HZ solutions is de creatieve specialist...
  • ...in bevestigingssystemen, veren en draadvormen
  • van ontwikkeling...
  • ...tot productie.

Draadproducten

Draadproducten bestellen? HZ solutions!

Draadproducten door HZ solutions Bent u op zoek naar een betrouwbare, snelle leverancier van draadproducten? U vindt bij ons draadvormen in alle mogelijke vormen en maten, van verschillende materialen en diktes.

Mocht u een bepaalde specifieke vorm nodig hebben,dan kunnen we die speciaal voor u ontwikkelen. Productontwikkeling is een belangrijk onderdeel van onze activiteiten en we hebben de afgelopen jaren al aan veel producten bijgedragen. Van spantklemmen in de kassenbouw tot beugels voor verlichtingsarmaturen; HZ solutions is uw partner bij de ontwikkeling ervan.

Verschillende soorten draadproducten

Draadproducten worden vooral gebruikt als onderdeel van een systeem of apparaat. De draadproducten houden verschillende andere onderdelen bij elkaar en verbinden ze met elkaar of ze zorgen voor geleiding van kabel of draad. Voor het leveren van een geschikt draadproduct (er zijn zeer veel verschillende mogelijkheden wat betreft draadproducten) is het voor ons van belang om te weten in wat voor apparaat de veer gebruikt zal worden. Op die manier zorgen we dat de veer sterk genoeg is voor de toepassing waarin de veer zal worden gebruikt.

HZ solutions, de specialist in metaal oplossingen

HZ solutions houdt zich al meer dan 50 jaar bezig met het ontwikkelen van veren, draadproducten en bevestigingssystemen. Tegenwoordig richten we ons voornamelijk op het oplossen van specifieke problemen in samenwerking met klanten. Op een creatieve manier bedenken we simpele, werkende oplossingen. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neemt u gerust contact met ons op!

Voor offertes, specifieke informatie en afspraken: sales@hzsolutions.nl