HZ solutions
HZ solutions

Telefoon: +31 (0)13 - 505 15 48

☎ +31 (0)13 - 505 15 48

De creatieve specialist
in
bevestigingssystemen,
veren & draadvormen

HZ solutions
  • Het wachten op creatieve oplossingen is voorbij
  • HZ solutions is de creatieve specialist...
  • ...in bevestigingssystemen, veren en draadvormen
  • van ontwikkeling...
  • ...tot productie.

Boutverbindingen

Op zoek naar een passende oplossing?

Demontabel bevestigingssysteem voor halogeenverlichting. Bent u op zoek naar een slim alternatief voor uw boutverbindingen of wilt u een ander montagesysteem laten ontwikkelen?
HZ solutions is u graag van dienst bij het volledige ontwikkelproces van bevestigingsoplossingen met behulp van veerclips en draadproducten als alternatief voor boutverbindingen en schroef verbindingen.
Onze technici hebben de ervaring en kennis die nodig is om een topkwaliteit product te ontwikkelen en al uw vragen daarover te beantwoorden. Bent u ook klaar voor een prettige samenwerking bij de ontwikkeling van nieuwe boutverbindingen of andere montagesystemen? Veel tevreden klanten gingen u al voor.

Besparen door creatieve oplossingen

Een vaak onverwachte montagebesparing is die met veerclips, draadproducten, en bladveren ten opzichte van conventionele van schroef-, bout- of lijmverbindingen. Het aantal handelingen bij de montage van bijvoorbeeld een verlichtingsarmatuur of technische samenstelling kan hiermee drastisch verlaagd worden.

Ervaring met boutverbindingen, veerclips en draadproducten

HZ solutions heeft reeds meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van arbeidsbesparende oplossingen. Daardoor kunnen onze medewerkers u een goed advies geven waar de besparingsmogelijkheden voor uw product of productieproces liggen. Een uitgewerkt voorstel in de vorm van een “out of the box” prototype is op korte termijn vaak al beschikbaar om het te bewijzen. Daarna staat onze productieservice u ter dienst met kwalitatief de beste producten in iedere gewenste logistieke leveringsvorm.

Interesse in de producten en diensten van HZ solutions op het gebied van bijvoorbeeld boutverbindingen? Neem direct contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek. We zijn u graag van dienst.

Neemt u gerust contact met ons op!

Voor offertes, specifieke informatie en afspraken: sales@hzsolutions.nl