HZ solutions
HZ solutions

Telefoon: +31 (0)13 - 505 15 48

☎ +31 (0)13 - 505 15 48

De creatieve specialist
in
bevestigingssystemen,
veren & draadvormen

HZ solutions

Bladveren op maat ontwikkelen

Bladveren bestellen of op maat laten maken?

HZ solutions is de betrouwbare productontwikkelaar en leverancier van onder meer bladveren. Door onze kennis van productietechnologie, materialen, mechanisatie, verpakking en logistiek kunnen we altijd producten aanbieden tegen concurrerende prijzen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft de ontwikkeling of aankoop van een bladveer? We bespreken het graag vrijblijvend met u.

Op de pagina over ontwikkeling vindt u verschillende voorbeelden van projecten, ook  vindt u hier een voorbeeld van verlichtingsarmaturen met bladveren met de toepassing van een bladveer.

Over HZ solutions

Al meer dan 50 jaar houdt HZ solutions zich bezig met het ontwikkelen van bevestigingssystemen en specifieke veren, waaronder maatoplossingen. Onze specialisten hebben veel kennis van zaken en kunnen u altijd goed adviseren over welke materialen u kunt gebruiken, hoe groot een bepaalde veer moet zijn en alle andere mogelijke opties.

Bladveren voor schokdemping of klemming

BladverenU kunt een bladveer vinden in veel alledaagse apparaten, zoals zonwering of verlichting. De bladveer wordt meestal gebruikt voor schokdemping of klemming.

Als we van begin af aan bij een project betrokken te zijn, kunnen we onze creativiteit optimaal inzetten om het onderdeel/product zo te maken dat hij in uw situatie het meest geschikt is. We hechten verder veel waarde aan duidelijke afspraken die door alle partijen worden nagekomen. In de praktijk merkt u dat aan onze platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen.

Wilt u bladveren bestellen of een specifieke bladveer laten ontwikkelen? Neem direct contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek bespreken we dan de technische mogelijkheden van bladveren en de praktische mogelijkheden voor een samenwerking met HZ solutions.

Neemt u gerust contact met ons op!

Voor offertes, specifieke informatie en afspraken: sales@hzsolutions.nl