HZ solutions
HZ solutions

Telefoon: +31 (0)13 - 505 15 48

☎ +31 (0)13 - 505 15 48

De creatieve specialist
in
bevestigingssystemen,
veren & draadvormen

HZ solutions

Verenstaal

Op zoek naar een passende oplossing met verenstaal?

Verenstaal Verenstaal wordt gebruikt voor de productie van draadveren en bladveren. Verenstaal wordt zeker ook veel gebruikt voor de productie van bevestigingsclips als montagemiddel. Bevestigingsclips worden heel breed toegepast als vervanger van andere verbinding; een lijmverbinding, een boutverbinding een schroefverbinding of gewoon een verbinding met popnagels.

Wilt u meer weten over hoe de toepassing van verenstaal u kan helpen bij het eenvoudig snel verbinden van onderdelen? Neemt u dan gerust contact op met ons op. Onze specialisten kunnen u vele voorbeelden laten zien van geslaagde toepassingen.

Creatief in oplossingen met verenstaal

HZ solutions bestaat al meer dan 50 jaar. Door onze jarenlange ervaring zijn we zeer ervaren geworden in het ontwikkelen van oplossingen voor bevestigingsvraagstukken en hebben we ons gespecialiseerd in de verwerking van verenstaal, fosforbrons, RVS en vele andere materialen. Vaak zijn onze oplossingen innovatief en creatief, Klanten zeggen ons vaak dat we out-of-the-box denken, omdat we met andere oplossingen komen dan wordt verwacht. De kunst van het ontwikkelen is het vinden van de meest eenvoudige oplossing.

Van ontwikkeling tot productie tot levering

Bij veel projecten is HZ solutions van begin tot eind betrokken. Vaak begint een traject met een vraag:hoe kunnen we probleem A oplossen? Kunnen jullie een onderdeel maken voor apparaat B? We zorgen er dan eerst voor dat we het probleem in al zijn facetten kennen. Zodra dat het geval is, komen we met de beste oplossing. Gaan alle partijen akkoord met ons voorstel, dan gaan we over tot productie.

Dankzij onze platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen kunnen we altijd snel schakelen waar dat nodig is. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, dan helpen we u direct.

Neemt u gerust contact met ons op!

Voor offertes, specifieke informatie en afspraken: sales@hzsolutions.nl