HZ solutions
HZ solutions

Telefoon: +31 (0)13 - 505 15 48

☎ +31 (0)13 - 505 15 48

De creatieve specialist
in
bevestigingssystemen,
veren & draadvormen

HZ solutions

HZ solutions

Alles wat je moet weten over de nieuwste ontwikkelingen bij HZ solutions

Vacature voor Machinesteller

HZ solutions in Hilvarenbeek is een unieke specialist op het gebied van specialistische bevestigingsoplossingen, veren en draadproducten die gebruikt worden in bijvoorbeeld verlichting, klapschaatsen, televisie’s, fietsendragers, kinderwagens etc. Met 25 medewerkers is HZ solutions een flexibel bedrijf dat met haar creatieve ontwikkelproces en moderne machinepark haar klanten dagelijks voorziet van maatoplossingen; zowel op technisch- als op creatief gebied.

De kracht van creativiteit, interne engineering en goed geoutilleerde productie maakt dat wij vele internationaal bekende bedrijven tot onze klantenkring mogen rekenen. De cultuur in het bedrijf kenmerkt zich door een familiaire no-nonsense-mentaliteit waar aanpakken en collegialiteit de norm zijn.

Vacature voor Machinesteller

Functieomschrijving

Je gaat leren diverse Perslijnen en Meersledeautomaten om te stellen en te programmeren. Tevens valt het bewaken van de kwaliteit van de daarmee geproduceerde producten onder jouw verantwoordelijkheid.

Vereisten

Een creatieve technische interesse en een leergierige instelling. Een afgeronde technische metaalopleiding op BOL3 of BOL4-niveau is een vereiste.

Wij bieden

Een echt leuke werksfeer in een goed team van techneuten waarin je jezelf goed kunt ontwikkelen. Natuurlijk een goed salaris en een winstafhankelijk bonussysteem, doorgroei mogelijkheden en studiemogelijkheden.

Informatie

Internet: www.hzsolutions.nl
E-mailen: rw@hzsolutions.nl
Bellen: Ruud Wiskerke 013 – 50 51 548

Labels:, , , , , , , , , , ,

Neemt u gerust contact met ons op!

Voor offertes, specifieke informatie en afspraken: sales@hzsolutions.nl