HZ solutions
HZ solutions

Telefoon: +31 (0)13 - 505 15 48

☎ +31 (0)13 - 505 15 48

De creatieve specialist
in
bevestigingssystemen,
veren & draadvormen

HZ solutions
  • Het wachten op creatieve oplossingen is voorbij
  • HZ solutions is de creatieve specialist...
  • ...in bevestigingssystemen, veren en draadvormen
  • van ontwikkeling...
  • ...tot productie.

Torsieveer

Op zoek naar een passende oplossing?

Wilt u een speciale torsieveer (ook wel draaiveer genoemd) op maat laten maken? HZ solutions kan dit voor u doen. HZ solutions is graag uw partner bij het ontwikkelen van bevestigingssystemen, veren en draadvormen. We kunnen de torsieveer passend maken voor uw toepassing, in zeer kleine aantallen of in grote hoeveelheden. Ook zijn verschillende soorten materialen mogelijk waaruit de veer vervaardigd zal worden.

Een torsieveer ontwikkelen

Torsieveer Weet u niet goed wat voor torsieveer geschikt is in uw specifieke situatie?

Onze specialisten adviseren u er uitgebreid over. Omdat er bij de ontwikkeling van veren vaak zeer gecompliceerde materie speelt, is HZ solutions het liefst al van begin af aan bij de ontwikkeling van een nieuwe torsieveer betrokken.

Een detail, zoals een millimeter meer of minder, kan veel schelen in de kracht van de torsieveer, de toepassingsmogelijkheden en de kosten.

Over HZ solutions

HZ solutions heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van veren, bevestigingssystemen en draadvormen. Al meer dan 50 jaar werkt HZ solutions aan goede relaties met tevreden klanten, enerzijds door creatieve productontwikkeling en innovatie en anderzijds door altijd technisch goede producten te leveren en afspraken na te komen. Stiptheid wat betreft afspraken is voor ons heel belangrijk en hier zijn we dan ook dagelijks op gefocust. Wij beschikken ook over een modern uitgebreid machinepark zodat er snel overgegaan kan worden van prototype naar productie. Wij laten u graag zien dat wij de creatieve specialist in veren, bevestigingssystemen en draadvormen zijn.

Een vrijblijvende afspraak maken

Wilt u een afspraak maken om uw vraag met betrekking tot torsieveren te bespreken? Of wilt u een bepaalde torsieveer op maat laten maken? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Een afspraak is snel gemaakt (+31 (0) 13 -505 15 48) en door de parate kennis kunnen we vaak snel tot een oplossing komen. We zijn u graag van dienst.

 

Neemt u gerust contact met ons op!

Voor offertes, specifieke informatie en afspraken: sales@hzsolutions.nl