HZ solutions
HZ solutions

Telefoon: +31 (0)13 - 505 15 48

☎ +31 (0)13 - 505 15 48

De creatieve specialist
in
bevestigingssystemen,
veren & draadvormen

HZ solutions
 • Ontwerp & ontwikkeling

  Ontwerp & ontwikkeling


  Hoe zorgt u er voor dat uw producten over 5 of 10 jaar nog steeds innovatief en gewild zijn? HZ solutions helpt u.

  Samen analyseren we de vraag van uw klanten en gaan we aan de slag met het bedenken en ontwikkelen van een antwoord.

 • gecertificeerd

  ISO9001:2015 gecertificeerd


  HZ solutions werkt op basis van ISO 9001:2015. Onze ondersteuning voldoet niet alleen aan de hoogste eisen, het leidt ook tot de beste resultaten. Die garantie geven wij u.

 • A modern machine park

  Een modern machinepark


  Door continu te investeren in de creativiteit van onze medewerkers, een goede werkomgeving en moderne machines, zijn we erin geslaagd onze positie als marktleider in deze zakelijke gebieden te behouden.

 • Concurrerende prijzen

  Concurrerende prijzen


  Voor iedere seriegrootte en product hebben wij een effectieve productiemethode; van eenvoudige universele handgereedschappen voor modellen en prototypes tot CNC-draadbuigers, stans- en Multislide-machines voor de grotere series.

 • Kennis & Expertise

  Kennis & Expertise


  Door onze kennis en expertise van productietechniek, materialen, mechanisatie, verpakking, assemblage en logistiek in te brengen, garanderen wij uiteindelijk de meest optimale oplossing voor u.

HZ solutions

Alles wat je moet weten over de nieuwste ontwikkelingen bij HZ solutions

Strategie & Missie

Missie

Sinds haar oprichting in 1953 als “Metaalwarenfabriek Het Zuiden” is HZ solutions, naast vertrouwd toeleverancier, specialist in het ontwikkelen van creatieve oplossingen voor klantspecifieke bevestigingsvraagstukken. Daarbij draait alles om veren, draadproducten en stansdelen.

Door continu te investeren in onze samenwerking met bedrijven, in de creativiteit van onze medewerkers en in ons machinepark, is HZ solutions al jaren marktleider op dit gebied.

Werkwijze van HZ solutions

Daarbij is ons vizier altijd gericht op onze klanten: op uw gemak en voordeel. Onze oplossingen moeten bij u leiden tot tijd-, en kostenbesparing, tot comfort en eenvoud. Vanuit partnership met u bieden wij creatieve -, en economisch-succesvolle oplossingen voor bevestigingsvraagstukken, productontwikkeling en probleemloze toelevering van veren, draadproducten en stansdelen.

Vanzelfsprekend passen daarbij een korte levertijd, concurrerende prijzen, een logistiek en transparant proces en een hoge kwaliteit.

Werkwijze

In onze werkwijze, streven we naar meerwaarde in de samenwerking met u. Deze meerwaarde … ontstaat niet zomaar. Dat is een optelsom van al vroeg bij uw vraag of productontwikkeling betrokken te worden, uitgangspunten helder stellen en afspraken maken.

Werkwijze van HZ solutions

Welke innovatieve oplossing voor u de beste is, staat centraal tijdens de kennismaking en ontwikkelingsfase. Dan leggen we het probleem vast, inventariseren we uw wensen en gaan op zoek naar de meest ideale oplossing. Deze ontstaat door out-of-the-box te denken. Uitsluitend dán krijgt u de oplossing die voor u straks het verschil maakt.

Maar met een ontwerp of model bent u er nog niet. Daarom maken wij er voor u ook een product van. In kleine of in grote volumes. Van bladveren, tot draadveren, stansdelen en draadvormen. In staal, koper of RVS. Alles vanzelfsprekend met korte levertijden, een constante hoge kwaliteit (ISO9001:2015) en concurrerende prijzen. Door onze kennis en expertise van productietechniek, materialen, mechanisatie, verpakking, assemblage en logistiek in te brengen, garanderen wij uiteindelijk de meest optimale oplossing voor u.

Kwaliteit

Sinds 2003 is HZ solutions in het bezit van een door Lloyd’s gecertificeerd kwaliteitsborgingsysteem volgens  ISO9001:2015. Onze totale bedrijfsvoering is hiermee volledig gecertificeerd, inclusief engineering en ontwikkeling van uw (nieuwe)producten.

Ongeëvenaarde kwaliteit

HZ Solutions Certificate of approvalIn de basis betekent dit: “Afspraak is afspraak!”. Dit ziet u terug in een duidelijke overeenkomst, in korte levertijden, correcte verpakkingen, juiste leverhoeveelheden en een ongeëvenaarde kwaliteit.

Neemt u gerust contact met ons op!

Voor offertes, specifieke informatie en afspraken: sales@hzsolutions.nl