HZ solutions
HZ solutions

Telefoon: +31 (0)13 - 505 15 48

☎ +31 (0)13 - 505 15 48

De creatieve specialist
in
bevestigingssystemen,
veren & draadvormen

HZ solutions
  • Het wachten op creatieve oplossingen is voorbij
  • HZ solutions is de creatieve specialist...
  • ...in bevestigingssystemen, veren en draadvormen
  • van ontwikkeling...
  • ...tot productie.

Drukveren

Drukveren bestellen? HZ solutions!

Drukveren in allerlei soorten en maten vindt u bij HZ solutions. Zoekt u een specifieke drukveer die speciaal ontwikkeld moet worden? Dan hoeft u ook niet verder te zoeken. HZ solutions heeft de expertise en de technieken in huis die nodig zijn om een speciale drukveer te ontwikkelen. Interesse? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen Tel: +31 (0)13 – 505 15 48.

Over HZ solutions

drukverenHZ solutions maakt jaarlijks miljoenen veren op maat. Naast drukveren ontwikkelen we ook trekveren, torsieveren en bladveren. Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten bevestigingssystemen.

 

 

Werkwijze ontwikkelen van drukveren

Onze manier van werken kenmerkt zich door oplossingsgerichtheid, kennis van zaken en eerlijkheid. Bij het ontwikkelen van specifieke drukveren zijn er zeer veel mogelijkheden, die aanvankelijk een klein verschil lijken te maken. Aan het eind van het ontwikkelproces kan het echter een grote invloed hebben op bepaalde aspecten van de drukveren. Ook de prijs van de drukveren kan door zeer kleine aanpassingen ineens een stuk lager uitvallen. HZ solutions is altijd eerlijk over de gevolgen van keuzes met betrekking tot grootte, materiaal, kleur en vorm van de drukveren.

Contact

Wilt u contact opnemen met HZ solutions? We beantwoorden graag uw vragen over drukveren, productontwikkeling en andere vragen. U kunt ons bereiken door te bellen, mailen of door het contactformulier op de website in te vullen.

Neemt u gerust contact met ons op!

Voor offertes, specifieke informatie en afspraken: sales@hzsolutions.nl