HZ solutions
HZ solutions

Telefoon: +31 (0)13 - 505 15 48

☎ +31 (0)13 - 505 15 48

De creatieve specialist
in
bevestigingssystemen,
veren & draadvormen

HZ solutions

De creatieve specialisten bij HZ solutions

Eric Schuurmans

Manager new business

“Klanten blij maken met oplossingen die hen ook écht verder helpen, daar doe ik het voor. Langdurige resultaten en relaties staan voor mij bovenaan. En ik geloof erin dat je dit alleen bereikt door eerlijk en open te adviseren. De combi van techniek, productontwikkeling en relatiebeheer; dát is de reden dat ik elke dag met een glimlach de deur uit ga.

Doordat ik begonnen ben aan de werkbank en zowel uitvoerende, strategische als commerciële ervaring in techniek heb, weet ik waar ik over praat. Ooit was ik zelf gereedschapsmaker, engineer, constructeur en hoofd bedrijfsbureau, wat goed van pas komt in mijn rol als accountmanager. Want verkopen gaat over inleven en schakelen op alle niveaus. Ik zie het als mijn taak de strategie van HZ Solutions te matchen met die van onze klant. Onze interne plannen te vertalen naar hun praktijk. Elke keer wanneer dat lukt, geeft dat weer een kick!”

es@hzsolutions.nl

 

Peter van Kasteren

Purchaser

Peter van Kasteren“Voor mij draait alles om openheid en eerlijk zijn. Dat is de basis voor elke relatie, en dus ook voor samenwerking. Als je een spilfunctie vervult zoals ik, moeten mensen van je op aan kunnen. Zowel klanten als collega’s vertrouwen mij en de planning die we als team hanteren. Daarvoor werk ik transparant en volgens een strak en zorgvuldig plan. Het gaat er namelijk om het proces van order tot uitlevering bij de klant zo efficiënt mogelijk te stroomlijnen; voor de klant, maar ook voor onze eigen organisatie.

Gelukkig houd ik van samenwerken, want dat is een absoluut vereiste voor dit werk. Ik vind het heerlijk om ideeën uit te wisselen. Dat ik dit al 27 jaar in dit bedrijf doe, betekent dat HZ solutions mij nog steeds de omgeving biedt, waarin ik dit ervaar, elke dag opnieuw.” pk@hzsolutions.nl

Het HZ solutions Team

Klik op de foto om die te vergroten.

HZ solutions Team

Ad Kemmeren

Manager bedrijfsbureau

Ad Kemmeren“Ik heb een technische achtergrond en ruim 30 jaar werk- en projectervaring met inkoop, productie, logistiek en technische verkoop. Als “hands on” manager bedrijfsbureau weet ik dat alles draait om resultaat en dat je dit uitsluitend verkrijgt door betrokken, enthousiast en professioneel te denken en te doen. Daarbij is samenwerken met klanten en collega’s, de sleutel tot succes. In dat verband ben ik een echte teamspeler, die graag mensen met elkaar verbind en aanstuurt op een open, motiverende en resultaatgerichte manier.

Hoe? Door oprecht en eerlijk te zijn en in te zetten op wederzijds vertrouwen. Juist als het om lastige keuzes gaat of om projecten met veel tijdsdruk en krappe budgetten, moet je kleur bekennen en durf ik beslissingen te nemen. Zo ga je met elkaar om, dat is doen wat je belooft.” ak@hzsolutions.nl

Bas Weijters

Werkvoorbereider

Bas Weijters“Ik doe eigenlijk van alles op het bedrijfsbureau: inkoop, planning, klantcontact, etc. Die variatie is leuk, net als de sfeer hier. In een klein team is het bovendien snel schakelen, dat maakt dat je vandaag een klantorder kunt ontvangen en die binnen een week kunt afronden. Dan vliegt zo’n proces dwars door het bedrijf heen.

Dat is waar ik blij van word, en de klant trouwens ook! Mijn aandeel is dat dit met de juiste informatie en op de juiste plaats gebeurt: soepel en doelgericht. HZ solutions is wat dat betreft echt een no nonsens bedrijf, daar pas ik uitstekend in. Dat had ik al snel door toen ik hier twee jaar geleden voet over de drempel zette. Het zorgt ervoor dat ik altijd met plezier naar mijn werk ga.”

Neemt u gerust contact met ons op!

Voor offertes, specifieke informatie en afspraken: sales@hzsolutions.nl