HZ solutions
HZ solutions

Telefoon: +31 (0)13 - 505 15 48

☎ +31 (0)13 - 505 15 48

De creatieve specialist
in
bevestigingssystemen,
veren & draadvormen

HZ solutions

HZ solutions

Alles wat je moet weten over de nieuwste ontwikkelingen bij HZ solutions

Meld je aan voor een MBO traineeship

Vacatures bij HZ solutions
Heb jij je diploma net gehaald en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Meld je aan voor een MBO traineeship bij HZ solutions .
Het MBO traineeship duurt een jaar en is de perfecte start van jouw carrière. Als trainee ga je aan het werk binnen een van onze werkvelden en na 10 maanden bepalen we met elkaar welk werkveld het beste bij jou aansluit en ga je je de laatste twee maanden verder specialiseren in die richting zodat je na het eerste jaar zelfstandig aan de slag kunt!
De werkvelden waarin je aan de slag kunt:

 • Computergestuurde bewerkingmachines
 • Gereedschapmaken/stellen en CNC draadvonken
Vacature voor MBO werktuigbouwkunde of mechatronica


Jouw kwaliteiten

 • Goede communicatieve eigenschappen
 • Nauwkeurig zelfstandig kunnen werken binnen de gestelde toleranties
 • Flexibel inzetbaar voor diverse werkzaamheden
 • Affiniteit met CNC machines
 • Materiaalkennis van ferro en non ferro materialen
 • Leergierig


Jouw taken

 • Preventief onderhoud aan gereedschap voor stanspersen en meerslede machines
 • Aanmaak van gereedschapsonderdelen d.m.v. frezen, draaien, slijpen, draadvonken, etc.
 • Oplossen van storingen aan – en verbeteren van gereedschappen

Werken bij HZ solutions

Vacature voor HBO Projektleider/Teamleider

Jouw profiel

Je hebt enige werkervaring in de metaal, een brede technische interesse en goede communicatieve vaardigheden. Je bent op zoek naar een uitdaging met doorgroeimogelijkheden richting productontwikkeling, projectleiding en commercie. Tijdens een gedegen inwerkperiode en externe opleidingen doe je ervaring op met onze productietechnieken en systemen. Afhankelijk van je persoonlijke eigenschappen en ervaring kun je daarna al snel aan de slag als projektleider of teamleider.

Jouw kwaliteiten

 • Goede communicatieve eigenschappen
 • Technisch commercieel gevoel
 • Goed ontwikkeld kwaliteitsgevoel
 • Leidinggevende capaciteiten
 • Organisatie talent
 • Kosten bewust
 • Nauwkeurig zelfstandig kunnen werken
 • Ervaring met 3D-CAD engineering van stansgereedschappen
 • Flexibel inzetbaar voor diverse werkzaamheden


Jouw taken

 • Op termijn de dagelijkse leiding van de afdeling New Business
 • Contact onderhouden met klanten
 • Het begeleiden van productontwikkelings processen tot en met de opstart van de nieuwe producties
 • Verzorgen van calculaties en offertes

ESEF 2016 succesvol verlopen

Dankzij de vele bezoekers op onze stand is de ESEF zeer succesvol verlopen

Hier onder een kleine sfeer impressie.

Mocht u de Esef gemist hebben en toch graag kennis met ons maken, aarzel niet om ons te bellen voor een afspraak!

Breng uw ideeën mee naar de ESEF!

Kom naar de ESEF van 15 t/m 18 maart in de Jaarbeurs Utrecht. En bespreek uw ideeën in onze stand: Hal 02.GO22. U kunt ons niet missen, want onze beursstand is dit jaar nog opvallender, nog roder en nog creatiever dan de vorige keer. En toen al vielen we bij velen in de smaak…

HZ solutions ESEF 2016 Jaarbeurs Utrecht

De ESEF is de grootste en meest belangrijke vakbeurs op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Het is de ontmoetingsplek voor de maakindustrie. Op zo’n platform mag HZ solutions vanzelfsprekend niet ontbreken. Deze keer tonen wij u onze meest recente productinnovaties in bevestigingssystemen, veren en draadvormen.

Maar de ESEF is toch vooral de ideale gelegenheid om bij te praten of kennis met u te maken. Daarom draait bij HZ solutions deze keer alles om “een goed gesprek”. Het onderwerp bepaalt u, net als het tijdstip. Dat kan gaan over het realiseren van concrete verbeteringen aan terugkerende verbindingen of over gloednieuwe gedachten voor bevestigingssystemen, etc. Kom langs en breng vooral uw ideeën mee naar onze stand. En wilt u er zeker van zijn dat wij ruim de tijd voor u hebben, maak dan van tevoren een afspraak met ons.

We zien uit naar uw komst en vooral ook: naar uw ideeën, suggesties en plannen!

Vernieuwing

In deze van H tot Z leest u over een aantal nieuwe ontwikkelingen die ons de afgelopen maanden hebben geprikkeld. Zoals een bekend Rotterdams gebouw met een gevel-bevestiging die nodig aan vernieuwing toe was.

Een vernieuwd regeringsbeleid zonder studiefinanciering dat vele jongeren dwingt weer te gaan kiezen voor een vakopleiding in plaats van voor een studie zonder kans op werk. Dat biedt de industrie weer kansen op een jonge aanwas van vakmensen in opleiding.

Ruud Wiskerke

Wij hebben onze personeelswerving daar op afgestemd en dat biedt ons nieuwe kansen en mogelijkheden binnen onze productie. Daardoor kunnen we weer versneld nieuwe technieken in voeren en wordt produceren weer hip voor de jongeren. Vernieuwing biedt kansen en uitdagingen waar we graag aan werken, samen met en voor u.

Nieuw bloed: Ennio!

Jonge vakmensen, wie zoekt ze niet? Wij zeker. In onze dagelijkse zoektocht naar het ontwikkelen van nieuwe producten, een betere efficiency, kortere productieprocessen, etc. spelen jonge mensen – met frisse ideeën – een belangrijke rol. Daarom nemen wij hen serieus.

Ennio Meeusen

Toen wij begin 2015 Ennio Meeusen als uitzendkracht van een uitzendbureau voor jongeren inhuurden, confronteerden wij hem al gauw met onze techniek. We waren benieuwd wat hij van onze specifieke processen vond en van onze innovatiekracht. Na een maand programmeerde hij zijn eerste product en raakte hij gefascineerd door de innovatiekracht van ons bedrijf. Nu volgt hij bij – en via – ons een BBL-opleiding tot Service-technicus Mechatronica.

Wat ons betreft ligt zijn toekomst bij HZ solutions; blij als we zijn met hem en met het feit dat we op deze manier verjonging in huis hebben gehaald. Blijft het bij Ennio? Nee, de volgende is reeds in opleiding en op 1 oktober start zelfs een derde “Young professional” bij ons. Hij wordt bij ons opgeleid tot gereedschapmaker. Door deze werkwijze slagen wij erin gemotiveerde jongeren met een algemene opleiding, perspectief te bieden in onze specifieke technische branche.

Neemt u gerust contact met ons op!

Voor offertes, specifieke informatie en afspraken: sales@hzsolutions.nl